Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

Daimi ikamet için Avustralya'ya nasıl gidilir

Kumlu plajları ve seyrek ile sıcak Avustralyahayvanlar birçok insanı çeker. Ve sadece bir tatil yeri olarak değil. Pek çok kişi, kalıcı ikamet için Avustralya'ya nasıl gidileceğini düşünüyor. Aslında, bu ülkeye başka bir ülkeye göre göç etmek çok daha kolaydır, özellikle de bir kişinin dili iyi bilmesi, gerçek bir mesleği ve deneyimi vardır.

Avustralya'da kalıcı ikamet, çeşitli mesleklerden insanlara açıktır, böylece bu ülkeye fayda sağlayabilir ve gelişmesine katkıda bulunabilirler.

Avustralya'ya nasıl gidilir

Göçmenler için gereklilikler

Avustralya'da yaşamak için ayrılmadan önce, oturma izni almak için prosedürden geçmeniz gerekir. Başvuru sahipleri aşağıdaki şartları karşılamalıdır:

  1. Yaş 45 yaşından büyük değil.
  2. Yüksek düzeyde İngilizce bilgisi.
  3. Yüksek öğrenim diploması ve uzmanlık alanında iş deneyimi.

Yukarıdaki şartlara ek olarak, bir göçmen iyi niyetli bir kişi olmalıdır, çünkü Avustralya'da bugün büyük bir yaşam standardı vardır.

Avustralya'ya nasıl gidilir

Avustralya'da yaşamak nasıl

Avustralya'ya üç yoldan biriyle göç edebilirsiniz:

  1. Mülteci statüsünü al.
  2. Bağımsız göç
  3. İş göçü.

Avustralya’da sığınma aramak insanlar, haklar olabilirCenevre Sözleşmesi tarafından kurulan, ihlal edilir. Çoğunlukla gelişmiş ülkelerde insan haklarına saygı duyulur, bu yüzden Ruslar Avustralya'ya bir mülteci olarak nasıl gidileceğini düşünmemelidir.

Bağımsız göç sadeceverimli ve varlıklı vatandaşlar. Buna ek olarak, ücretsiz göçmenler aşağıdaki ölçütlere göre bir geçme puanı almalıdır: mesleki eğitim ve İngilizce yeterlilik düzeyi.

Eğer iş göçünden bahsedersek, o zamanSon zamanlarda daimi iş vizesi konusunda kısıtlamalar var. Şimdi bir iş vizesi alma süreci dört yıldır sürmekte ve birkaç aşamadan geçmektedir.

Avustralya'ya göçün avantajları

Avustralya çok gelişmiş bir ülkeyaşam standardı açısından üçüncü sırada yer almaktadır. Avustralya'da iki yıl yaşamış olan göçmen, Avustralya vatandaşlığını ve vize almasına gerek kalmadan dünyanın birçok ülkesine seyahat etme fırsatı elde eder. Devlet vatandaşları hakkında endişe duyuyor, uygun fiyatlı tıbbi bakım, yüksek faydalar ve emekli maaşı var. Avustralya'daki işsizlik oranı dünyadaki en düşük oran: sadece% 5,5.

Avustralya'da kalıcı konut

Bu nedenle, eğer bir uzman isenizMesleki İngilizce ve akıcılık, Avustralya'da ikamet izni ve daimi ikamet statüsü elde edebilirsiniz. Vize yaşam için verilir, ancak her beş yılda bir yenilenmesi gerekir. Daha kesin olarak, astarı pasaportunuza yapıştırmanız gerekir. Avustralya vatandaşı olma hakkının sadece böyle bir vize ile verildiğini belirtmek gerekir, fakat aynı zamanda daimi ikamet statüsüyle vatandaşlık olmadan da yaşamak mümkündür. Daimi ikamet vizesi vatandaşlık ile aynı hakları verir. Tek fark, bir Avustralya vatandaşı pasaportunda, Rusya ve Ukrayna dışında, vize olmadan herhangi bir ülkeye girebilmenizdir. Bu nedenle, Avustralya'ya gitmeden önce, Rus pasaportunu terk etmek için acele etmeyin, özellikle de Avustralya'dan sizden talep etmediği için, çifte vatandaşlığa izin verilir.



Related news

  • Olgun Makyajı Nasıl Yapılır
  • Baş Ağrısı Nedenleri
  • ATOR Başkanı: Rus turistler için Türkiye’de tatil fiyatları artacak
  • Okul çocukları için aşı takvimi
  • Gözlerin altında mavi dairelere neden olur

  • Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir


    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir

    Daimi ikamet için Avustralyaya nasıl gidilir