loading...

Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

Facebook'daki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için?

Son zamanlarda, birçok sosyal kullanıcıFacebook ağları, kişisel verilerini kamuoyuna aceleyle yerleştirdiklerini fark etti. Fakat çeşitli suçlular tarafından cezai amaçları için kullanılabilirler. Veya örneğin, geçici olarak Facebook kullanmak istemiyoruz ve e-postalarımızdan e-postalar almak istemiyoruz. Facebook'ta bir sayfayı nasıl silebilirsiniz - geçici veya kalıcı olarak?

Facebook ayarları bize emeklilik fırsatı verirdaha sonra geri dönmek için bu sosyal ağdan veya kalıcı olarak. İlk durumda, profil ve girişlerin tüm yabancılar ağ kullanıcılarına görünmez olacak, ama kendini hep aynı ad ve aynı şifre altında hesabınızı devam ettirebilirsiniz. Ancak, profilinizi kalıcı olarak silerseniz, tüm veriler, kayıtlar ve arkadaş listeleri tamamen ortadan kaldırılacaktır. Bu nedenle, Facebook'ta bir sayfayı silmeden önce kararınızı dikkatlice düşünün.

İlk önce bir sayfayı nasıl sileceğinizi düşününgeçici olarak, Facebook'a geri dönme şansına sahip olan Facebook'ta. "Hesap" satırını, ardından "Hesap ayarları" nı tıklayın. "Güvenlik Ayarları" sayfasını görürsünüz. Sayfanın alt kısmında "Hesabın Kapatılması" satırı var, "Sil" düğmesine tıklayın. Size ayrılma nedenleri hakkında birkaç yanıt vereceği sorulur. E-posta kutunuza gelmek için Facebook'taki mektupları yasaklayarak bunlardan birini seçebilirsiniz (alt kısımda işaretlemeniz gereken özel bir kutu). Ancak yapılması gereken şey gereklidir, bu nedenle, ikinci daireyi, "Bu geçici" yazısının karşısında bir noktaya koymak gerekir. Geri geleceğim. " Kararınızı onaylayın. Güvenlik sistemi sizi bir süre rahatsız edecektir - aslında, Facebook'ta bir hesabı silmeden önce, geçici olarak bile olsa, bu kaldırma işleminin sayfanın sahibinden geldiğinden emin olmanız gerekir. Bu nedenle, sistem sizden şifrenizi girmenizi ister. Onu girin ve onaylayın. Sistem, parolayı tekrar girmesini isteyebilir ve aynı zamanda, captcha'yı dolduracak - çarpık bir ayna gibi sanki yazılan iki kelimelik bir dizi. Bu, botlara karşı koruma sağlamak için yapılır - yalnızca insan gözü bu yazıtları okuyabilir. Kapak parçasını sökmeye ve pencereye girmeye çalışın. Sonuç olarak, aşağıdaki mesajı görürsünüz: "Hesabınız devre dışı bırakılmıştır. Hesabı geri yüklemek için, eski e-posta adresinizi ve parolanızı kullanarak giriş yapın "ve Facebook'a erken dönmek için umut edeceksiniz.

Şimdi sayfada sayfanın nasıl silineceğini düşünün.Sonsuza kadar Facebook. Bunu yapmak için önce giriş bilgilerinizi ve şifrenizi yazarak sayfanıza giriş yapmanız gerekir. Daha sonra "Hesap" ve "Hesabı sil" i tıklayın. Sistem size profili veya sayfayı kalıcı olarak sileceğinizi ve bu karardan emin olup olmadığınızı soracaktır. Parolanızı yazarak ve captcha'yı doldurarak seçiminizi onaylayın. Aşağıdaki mesaj görünecektir: "Hesabın geri çevrilebilir silinmesi". Onaylayın. Aşağıdaki giriş görüntülenir: "Hesabınız silindi ... (silinmiş tarih)" ve size bir seçenek sunulacaktır: silme işlemini onaylayın veya iptal edin. Onaylayın ve oturumu kapatın.

Ancak bu, hesabınızın zaten kaybolduğu anlamına gelmezSonsuza. Belki yarın fikrini değiştireceksin, çünkü böyle davalar olmuştur. Facebook'ta bir profili silmeden önce sistem size düşünmek için iki hafta verir. Bu, bu iki hafta boyunca oturum açma ve şifre yazarak sayfanıza her zaman gidebilirsiniz anlamına gelir. Orada hesabın yakında silineceğini söyleyen bir resim görürsünüz. İki hafta içinde silme işlemini iptal edebilir ve yine aynı oturum açma ve parolayla Facebook'u kullanabilirsiniz. Ancak belirtilen süre geçerse, profiliniz tasfiye edilecektir. Eğer sosyal ağ Facebook, profili yeniden açmak isterseniz, yeni bir kullanıcı olarak bunun için kayıt yaptırmaları gerekecek.

loading...


Related news

  • Nar Kabızlığa İyi Gelirmi Uzman Doktor Cevaplıyor
  • Android için akıllı izle: Bir yorum, özellikler ve yorumlar
  • Azerbaycan: nüfus, nüfus ve etnik kompozisyon
  • Kilim Desenli Lif Modeli Yapılışı Videolu Anlatımlı
  • Clip-on Sonbahar Kış Gözlükleri

  • Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için


    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için

    Facebookdaki bir sayfayı tamamen veya geçici olarak silmek için